Joi, 9 Iulie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

ANUNT

Stimati utilizatori,
Va informam ca in urmatoarele zile site-ul ar putea sa nu functioneze la parametri normali datorita adaugarii unor functii noi si a testari acestora.

Deasemenea datorita implementarilor de noi functionalitatii de “Emoticoane”, va rugam sa verificati si Email-urile din Folderele SPAM sau BULK. Pot intra acolo email-urile de anuntare a postarilor de noi Comentarii.

Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru inconvenientele aparute!

În atenţia celor care doresc  să participe la concursul lansat de site-ul nostru, rugăm participanţii să urmărească postarea „Concurs”, unde vor apărea titlurile articolelor care participă la concurs. Din motive independente de voinţa mea, s-ar putea ca unele articole să nu le fi văzut ca înscrise în concurs. dacă se găseşte cineva în această situaţie, îi rog să-mi transmită prin formularul de contact  numele articolului pentru a-mi rectifica greşeala pentru care îmi cer scuze.

Administratia.

 

Din cauza unor lucrari de intretinere neanuntate se poate ca ultimile comentarii si articole sa nu apara. Ne cerem scuze pentru inconvenientele aparute,asigurandu-va ca facem tot posibilul pentru restaurarea site-ului asa cum a fost.

va multumim de intelegere,

Administratia

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.