Luni, 13 Iulie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

AISEM !!!

30.03.2015 ·Scris de: in Sci-Fi, Fantasy

aisem      Duşmanul…este cu noi. Ura ! drăguţa mea, Duşmanul e cu noi !!!

Duşmanul e pretutindeni, el are politica lui şi bine-nţeles acoliţii lui.
Pe aceştia îi trimite să semene şi să orienteze spre direcţia lui de activitate. Gândurile de mărire mobilizează şi fac prozeliţi. Senzaţia de privilegiat al vieţii, poziţie socială şi bani mulţi…dar mai la sfârşit fructul cel mai lăptos : Puterea.

Puterea de-a te juca cu soarta oamenilor, de a face experienţe sociale, farmaceutice, alimentare, genetice. Să poți produce cutremure, uragane , eh, asta este fructul cel mai dorit, iar pe acesta duşmanul îl dă slujitorilor de seamă.

Unul dintre numele acestei bestii este Aisem.

Acum și căte ceva despre Aisem. Aisem este poticnirea alpinistului îndreptat spre pisc, renunțarea si iluzia ca l-a atins . Iluzia că ai obținut coroana. Este capra împotriva mielului. Este întunericul din intunecimea nopții .Este albiciosul, absconsul din lumina, este neputinţa în disperarea urii. Este plusul sau surplusul speranței.

Imaginaţi-vă că sunteţi în faţa monitorului, întâmplător pe reţeaua literară, şi deodată vi se pare că este cineva este în spatele dumneavoastră. Și, ca să fie în temă, biblioteca va trosni rece şi sec.
Vă întorceți cu înfățișarea aceea de groază a disperării… și nu vedeţi pe nimeni. Uff… răsuflaţi ușor si vă întoarceţi pe reţea.

Şi totuși nu vă puteţi lua gândul de la „acel ceva”, și înfricoșat vă uitaţi mereu în spate.
Nu, nu veţi vedea nimic, dar trebuie să ştiţi că bestia vrea ca dumnevostră să nu știţi că există. Așa că „acel ceva” , zis și Aisem, să poată lucra mai bine. Deci poate fi nimeni, mersi, şi în spatele dumneavostră.

Aisem a clădit închisori de maximă securitate, adevărate castele ale torturii. Aici sunt torturaţi cei ce văd dincolo de libertatea la pachet care se primeşte în societate. Aici se experimentează cele mai sofisticate torturi şi experienţe.

Duşmanul crează laboratoare, celule de propagandă şi dirijare a politicienilor supuşilor de rând.
Este foarte geu să scapi de cineva pe care nu-l vezi, nu-l auzi…dar pe care câteodată îl simţi în spatele tău, îi simţi respiraţia hâdă şi rece.

Dar el, el ştie asta, dar nu are nici o putere să facă ceva, decât poate prin iluzie. Nu poate ghici gândurile și nu poate pătrunde în sine decât dacă-i deschide cineva. Și totuși este o șansă, și această șansă este evadarea din sine. Dar evadare din sine se face cu adevărate călăuze…pentru că a obţine adevărata libertate este o adevărată luptă. Lupta cu duşmanul din tine, de la televizor, de pe net, de pe rețea, de acasă…din celulă.

Fiecare din noi îl hrănim mult timp pe acest Aisem, chiar îl socializăm. Unii…îl percep, şi se păcălesc, și se ruşinează…de ce-ar spune lumea, şi-l țin ferecat, eh, ferecat între niște gratii … conjuncturale. Cum Doamne iartă-mă, poți ține ferecat un duh ?

Călăuzele din spatele iluziei luptă, armele lor sunt lumina şi adevărul, pentru a le găsi nu trebuie să “ceri voie duşmanului”, societăţii … de consum, ci trebuie să evadezi din sine, şi vei găsi şi călăuza.

Dar mai întâi ASCULTĂ !!! Să nu mai bei laptele iluziei care ţi se oferă atât de darnic…la preţ redus .

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

Eu, eh încă mă lupt cu eu, ne tăvălim amândoi la malul Mării din Sine.

Tags:

7 comentarii la “AISEM !!!”

 1. cred că pentru dvs. o să adaug o nouă categorie:proză mistică! sau ceva de genul ăsta. soluţia la problema din povestirea dvs. este închiderea între zidurile mânăstirilor! =D>

 2. QQQMIKE QQQMIKE says:

  Da, dacă mănăstirea îţi este propriul trup. Cât despre restul…se pare că oricum nici nu realizezi cu adevărat cine este Aisem.

 3. cred că aveţi o contradicţie: bestia îşi vrea cunoscută existenţa, dar la modul eluziv aceasta fiind puterea lui:teama de necunoscut ştiind că el există! :twisted:

 4. QQQMIKE QQQMIKE says:

  Eh mey, Sfânta Tereza s-a rugat Domnului să o ajute să-l vadă pe Satana. L-a văzut şi a afirmat că cine l-ar vedea n-ar mai păcătui în veci…

 5. cum ţi-am mai spus.eşti un fericit! lucru pe care ţi-l doresc în continuare! :-D

 6. QQQMIKE QQQMIKE says:

  Era un paragraf în romanul lui Umberto Eco „În Numele Trandafirului”, unde un porcar se plangea că numai vede, staretul i-a curăţat ochelarii şi la asemenea „minune” a devenit şi el „fericit”.

 7. roxana92 says:

  =D>

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.