Duminica, 21 Iulie 2019

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Adsense in topul preferintelor

01.01.2013 ·Scris de: in Economic, Informatii utile

In topul preferintelor a celor care vor sa faca bani pe net se afla Google Adsense.Se pare ca google este cea mai indragita firma atunci cand vine vorba de colaborare pe internet.Si foarte multi webmasteri marturisesc ca se castiga foarte bine cu acest program.

Orice persoana fizica are dreptul sa se inscrie in cele doua programe, Google Adsense si Google Adwords.

 

In timp ce pe Adsense webmasterul vinde reclama, pe Google Adwords reclama se cumpara.Intelegeti sistemul, nu? Un program preia reclamele, si celalalt le vinde.

Al doilea in topul preferintelor a celor care vor sa faca bani pe net sunt PTC-urile, aici castigurile sunt foarte mici dar exista avantajul ca nu trebuie obligatoriu sa investesti.

Inceperea unei afaceri cu Adsense implica foarte multa munca, si o investitie mai mare, asta daca doriti castiguri mai mari.Afacerea Adsense poate fi inceputa si fara investitie, folosind un blog oferit tot de Google, prin Blogger.

Spre diferenta de PTC-uri unde cea mai mare „boala” este sa cauti reffereri, pe Adsense asa ceva nu este necesar.Nu trebuie sa umbli de colo colo incercand sa convingi alte persoane sa intre in sistem.

Am auzit multe persoane criticand sistemul Adsense deoarece are reguli foarte stricte.Acest lucru nu este insa un impediment, daca sunt respectate, regulile stricte sunt pentru a imbunatatii calitatea reclamelor, si astfel pretul lor este mai mare si castigurile sunt mai bune.

Un mare dezavantaj este ca toate castigurile depind in totalitate de vizitatorii site-ului, si de multe ori ei ignora reclama iar tu nu castigi nimic.

Pentru a putea retrage banii trebuie obtinuta suma minima de aprox 100 $, iar acolo se ajunge greu daca nu exista tactica.Doar experienta va ajuta intreprinzatorul sa obtina castiguri din adsense.

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

Un simplu cetatean…nimic deosebit

Site-ul meu: http://www.anunturicupoze.com

6 comentarii la “Adsense in topul preferintelor”

  1. sanasana sanasana says:

    Da se castiga foarte bine deoarece este cel mai accesat website pentru search …..deoarece iti detaliaza ma bine cautareasi te ajuta sa ajungi la o pagina de web foarte repede

  2. dumneavoastră aţi câştigat cu el?

  3. codin500 says:

    in google adsense nu vad logica de functionalitate e zero barat

  4. se castiga si eu am castigat

  5. devi noier daca aplici

  6. devi boier daca aplici

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.