Sambata, 4 Iulie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

A trăi sau numai a exista !+

13.08.2015 ·Scris de: in Gânduri

frustrare b     Ridurile sunt înşurubate în lacrimile neputinţei a unor generaţii care au cules parcă tot răul din bombardamentul cu greutăţi. Suntem o pseudo nouă generaţie ce a preluat toate frustrările , a adunat ce este mai prost. Lupta între cei câţiva pentru care valorile nu sunt flexibile cu restul care manipulaţi, minţiţi au fost aburiţi şi lor li s-a implantat nonvaloarea.

Dumnezeule, ne uităm în jur şi vedem doare „esofage plimbătoare”, cadavre vii care doar se bălăbănesc in existenţa obscură a puşcăriei sociale. Ce este cumplit este că obişnuiţi cu gamelele sociale cu, serviciul de rutină, cu puşcăria din apartament se pun de-a curmezişul şi încearcă să „se” şi să convingă de inutilitatea luptei.

Mă plec, şi-i salut călduros pe cei ce mai luptă, pe cei care ieşind din casă se mai uită la cer, se roagă, şi se străduiesc să nu se murdărească în incursiunea în anormal. Aceia care nu şi-au tras energia de la televizor sau internet, care nu şi-au pierdut bunul simţ, care au ajutat pe cineva fără să se gândească că cineva îi va ajuta şi pe ei vreodată. Pe cei ce suferă pentru aproapele lor, îl ajută şi nu trec nepăsători pe lângă el.

Toţi aceştia şi mulţi alţi ca ei sunt nişte celule sănătoase într-un corp condus de metastază. Nu ştiu dar este trist, este ceva în noi care ne face umani şi mai străini de societatea în care nu ne găsim locul.
Nu ne găsim locul pentru că nu ne reprezintă. Omul este o fiinţă sociabilă iar societatea ne-a fost dată pentru a ne vedea greşelile . Eh, tot, dar absolut tot ce rău în jurul nostru există tocmai pentru faptul că există în noi. Zidarii noi puşcării mondiale au studiat defectele fiinţei umane şi prin exploatare rău intenţionată s-a ajuns unde s-a ajuns. Pentru că hai să judecăm, aşa cum nu există foc fără aer, aşa nu există manipulare fără manipulanţi, răutate fără oameni răi

Dar, atenţie mare, lupta se duce din interior spre exterior şi nu invers. Dacă nu ne-am învins pe noi înşine nu putem ascede la Libertatea Lui Hristos.

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

Eu, eh încă mă lupt cu eu, ne tăvălim amândoi la malul Mării din Sine.

Un comentariu la “A trăi sau numai a exista !+”

  1. roxana92 says:

    =D>

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.