Duminica, 5 Iulie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

A douăzecisiopta fila dintr-UN JURNAL

14.08.2013 ·Scris de: in Proza,eseu

27.07.1981

Mi-e sufletul corabie pe marile lumii…il simt uneori apropiat….alteori pierdut in largul sperantelor căutând un ţărm.Mi-e sufletul soare şi întuneric. Aş fi vrut să nu ştiu niciodată ce-i lumina lucitoare a stelelor.Umblu cu pelerina blesemaţilor pe umăr.

15.08.1981

Nu stiu cum sunt azi. Mă simt singură. M-am ştiut mare şi val înspumat…..şi vânt…..şi stea ….şi mă regăsesc plecare…şi zbucium…..şi durere. Sunt frunză sau aripă?

1.09.1981

Nu….nu vreau! Sfâşii cu disperare singuratatea. Mi-e dor şi aş vrea ca malul mării să nu mă mai cheme.
Cânta vântul cu atingere de aripă.Paşii mei urmează linia apei. Cu soare în ochi şi furtună în suflet…fără speranţă….înşelată în aşteptări….pustie….încă caut.

1.05.1982

Pe străzi teii şi-au scuturat demult florile. Singuratatea nu ar trebui să fie o povară la ţărm de mare
Plouă….picaturi mari spală semafoarele.Mă simt pustie şi fără nici un rost.
Sunt foarte obosită şi-mi ştiu sufletul strigăt….ţipăt disperat şi tare…tare aş vrea să mă audă.

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

Sunt un om obisnuit ….sarac,frustrat,neauzit

13 comentarii la “A douăzecisiopta fila dintr-UN JURNAL”

 1. adolescenta romantica.victima sigura pentru schimbari. :P

 2. Acum 100 de ani….când sufeream pentru orice ciulin zburătăcit de vânt eram mai bogată sufleteşte şi capabilă să-mi pun în cuvinte trăirile şi emoţiile. N-am fost nici-o dată pregatită pentru schimbări…..nu sunt nici acum şi totuşi le caut ….să fie o nevoie a mea de a mă simţi victimă ?

 3. unii ne+-m născut victime şi cu toate că suntem mai mulţi şi putem să schimbăm treaba ne mulţumim cu cântecul de sirenă al prădătorilor

 4. În viata asta nu ai decat doua optiuni ori esti agresor ori victima. Ce ti-ar place sa fi ?
  Nu-i asa ca viata a ales pentru tine solutia care ti se potriveste?In ce ne-am putea transforma noi victimele unindu-ne…..in viitori agresori????????

 5. încerc să găsesc un echilibru.din greşelile mele am învăţat;din ale altora am făcut carieră cum bine a zis un înţelept

 6. Eu cred in legea echilibrului dar mai ştiu din experienţă că acesta nu ţine de voinţa mea….este o lege existenţială.Eu n-am făcut carieră din greşelile altora ci sprijinind pe ce mai slabi decât mine….am fost umărul pe care au plâns,urechea care i-a ascultat şi umbrelă pentru vreme rea.Nu am experientele acelui întelept…viaţa mi-a trasat alt destin.

 7. o altruistă!?

 8. Un om absolut obisnuit ! Aşa a fost sa fie…să mă aleagă viaţa pentru o astfel de profesie mai ales că în momentul în care am fost recrutată nu aveam nici-o calificare şi nici studii socio-umane….studiile mele erau tehnice şi economice.Deaceea spun mereu că tot ce tine de existenţă este dicolo de voinţa mea …că parcă cineva ătie mai bine decât mine ce-mi trebuie şi în ce direcţie să-mi îndrume paşii.

 9. să înţelegem că lucraţi cu persoane cu dizabilităţi?

 10. Am lucrat cu adulti cu probleme de sanatate mintala intr-un centru de zi….cam15 ani

 11. valentina says:

  Cu cit inaintezi in virsta devenimmai intelepti cu totii. Iar dna de mai devreme bravoo a avut rabdare cu ei. La urma urmelor ce sint ei vinovatii ca asa sau nascut pe lume.O seara frumoasa.

 12. Multumesc Valentina….dupa cum am spus, asa a fost sa fie….n-as fi spus nimic daca Miron nu m-ar fi provocat.

 13. „N-am fost nici-o dată pregatită pentru schimbări…..nu sunt nici acum şi totuşi le caut ….să fie o nevoie a mea de a mă simţi victimă ?”ma reprezinta si pe mine:)

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.