Duminica, 5 Iulie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

A douazecisidoua fila dintr-UN JURNAL

10.08.2013 ·Scris de: in Proza,eseu

01.01.1980
E atat de trist sa fi singur, singur cu tine….fara nimeni in preajma. E atat de trist sa faci lucruri inutile….sa te simti fara sens. E mult, mult prea trist pentru o singura zi in care te trezesti si vezi ca esti cu adevarat singur…..si totusi poate este conditia ideala de a fi putin rece si indiferent….cu mintea si sufletul secate de tot ce cu o clipa mai devreme exista ….avea un nume….si nu era singuratate.

3.02.1980
Si morile de vant si vantul stiu ca zadarnicia nu se ascunde in orizontul prea albastru si prea pur ca sa nu fie speranta si incredere.

17.09.1980
Cand ma plimb pe strazile toamnei fiecare frunza pare o speranta moarta. Vantul prea rece si aspru al toamnei se sparge de geamuri cu cioburi de frunze si fiecare strada imi cunoaste pasii de trecator intarziat.

13.11.1980
Dimineata acopera iarba cu bruma si crengile mute indreptate spre cer ca pentru o rugaciune. In fiecare zi langa mine sunt doua picaturi din mare si totusi, acum ,imi este dor de cea adevarata si de nisipul poate ud si inghetat de acasa.

7.04.1981
Floraresele stau in colturi de strazi colorate si luminoase ca in panzele lui Luchian. Au inflorit caisii Bucurestiului si magnolia de la Sala Palatului isi scutura petalele.
M-am imbatat de lumina…..de incredere…..am uitat de tot…..de toate…..de mine ……ma bucur si cu adevarat respir.

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

Sunt un om obisnuit ….sarac,frustrat,neauzit

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.