Miercuri, 8 Aprilie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

A bitch – Sefa ta

01.04.2014 ·Scris de: in Experiente de viata

Trebuia sa iti asculti vocea aceea firava care iti spunea ca ceva nu este in regula chiar de la interviu. Ai vazut si atunci privirea ei asteptand o ezitare, greseala de nimic a ta. Dar nu i-ai dat importanta, un simplu moment nefericit, NECARACTERISTIC. Culmea ca acum este prea caracteristic – cautatul greselilor mici si pricajite, indicatii haotice, pretentii contradictorii , acumulatul de lucruri de facut intr-un timp imposibil dar mai ales …vesnica nemultumire, intepaturile mieroase despre actiuni de doi bani care ti-au dat gres (sau asa par iesind din gura ei), surzenia brusca atunci cand ai ceva pertinent de zis sau o contrazicere precipitata (aruncatul gastelor pe niste boabe, cam asta este imaginea) a orice ai tu chef a spui. Si…pe treapta urmatoarea tonul superior, apropiat si dulceag (cum unor muste le place) care iese din gura ei de nu stiu cum te trezesti improscat de ipocrizie si intimidat de dorinta ei nestavilita de a te face sa te simti mizerabil, ti-e rusine de rusinea care ar trebui sa o atinga pe ea. Timpul pentru a incerca sa fii si tu ipocrit si sa o faci sa creada ca este in inima si sufletul tau, ca o admiri si nu-ti doresti decat sa fii ca ea a trecut si bine a facut – ai un caracter mai curat, chiar daca te umfla plansul din cand in cand.

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message

3 comentarii la “A bitch – Sefa ta”

  1. OpenMedia OpenMedia says:

    experiente de viata presupune ca autorul chiar a trait acea experienta sau asa cred eu.deci folosirea unei alte persoane in exprimare este gresita cred.daca este vorba despre o parere proprie incadrati articolul la opinii sau dezbateri.

  2. nu prea am inteles ideea:(

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.